Welkom

U bent van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen in de 'Havenkerk', Ieplaan 9, Alblasserdam.
Onze diensten beginnen iedere zondag om 9.30 uur
U wordt bij binnenkomst verwelkomd door 2 leden van ons welkom team en zij willen u graag  wegwijs maken in onze kerk (indien u dit wenst).

Een ontmoeting

De kerkdiensten zijn een ontmoeting, allereerst met God maar ook met elkaar.
Een kerkdienst bestaat o.a. uit het belijden van ons geloof, het met elkaar zingen voor God, bidden en een preek waarin vanuit de Bijbel de boodschap van het evangelie wordt doorgegeven.

Voor de kinderen

Tijdens de kerkdienst is er crèche voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar in.
Tijdens de crèche  is er van alles te doen, spelen, kleuren, puzzelen etc.
Voor de allerjongste kinderen is er een box, waarin ze kunnen spelen.
Zo rond 10.00 uur wordt er met de kinderen wat gedronken.

Voor de kinderen van de basisschool is er iedere zondagmorgen tijdens het moment van de preek in de kerkdienst een eigen moment tijdens de kindernevendienst.
Tijdens deze kindernevendienst luisteren de kinderen naar een Bijbelverhaal uit de kinderbijbel en maken ze een leuk knutselwerkje of kleuren een mooie kleurplaat in.

Gezamenlijke diensten

Naast onze eigen kerkdiensten organiseren wij een paar keer per jaar samen met de Ontmoetingskerk een gezamenlijke kerkdienst. Deze dienst wordt de ene keer in de Havenkerk gehouden en de andere keer in de Ontmoetingskerk. Voor de exacte data, tijd en plaats kunt u onze agenda raadplegen.

Naast de zondagdiensten kunnen er doordeweeks kerkdiensten plaatsvinden, voor trouw- en rouwgelegenheden

Kerkdienst beluisteren

De zondagsdienst wordt uitgezonden en is direct te volgen via het internet.
Door op de button  'dienst beluisteren' te klikken wordt er een verbinding gemaakt en kan de kerkdienst beluisterd worden.