Reservering onlinediensten 


 
Vanaf zondag 2 augustus zijn er dus iedere zondag weer gemeenschappelijke livediensten in de Havenkerk (voor max. 100 kerkgangers, met een voorganger en een organist, zonder gemeentezang nog helaas) naast de onlinediensten (op 2 en 9 augustus worden de diensten alleen uitgezonden via Kerkomroep). Vanaf september hopen we in beide kerken weer dienst te kunnen houden, waarbij ook gezorgd wordt voor een goede live/beeldverbinding voor de thuiskijkers en luisteraars!  (meer info volgt). 
 
Voor de live diensten in de Havenkerk moet u zich (uiteraard rekening houdend met de voorschriften van het RIVM inzake gezondheidsklachten van uzelf of uw omgeving) aanmelden. 
 
Dat kan via reservering@havenkerk.nl  of   tel: 078-8880526 / 06-80120973 (scriba Hennie van Tienhoven)  tel: 078-6990932 (scriba Janny/Wout Wolters).

Opgave voor de dienst van zondag 2 augustus vóór vrijdag 31 juli, 20.00 uur.

Opgave voor de dienst van zondag 9 augustus vóór vrijdag 7 augustus, 20.00 uur. 

De livediensten met meer dan 100 gemeenteleden zijn toegestaan op voorwaarde dat we bij alle gemeenteleden die in het kerkgebouw komen/zijn vooraf een gezondheidscheck (een zogenaamde  triage) doen aan de hand van een vragenlijst.

Wij vragen u dan ook deze vragen goed door te nemen. 
 
Beantwoordt u één of meer vragen met ‘ja’ voordat u op zondagmorgen naar de kerk komt? Dan mogen wij u geen toegang verlenen tot het kerkgebouw. 
 
De vragen zijn:

Hebt u de afgelopen 24 uur last van één van de volgende verschijnselen?  - Neusverkoudheid / Loopneus / Niezen / Keelpijn / (Lichte) hoest / Verhoging / Koorts

- Heeft u in uw huishouden iemand met koorts?  

- Heeft u iemand in uw huishouden met benauwdheidsklachten?    

- Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?  

- Heeft u een huisgenoot of gezinslid met het coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?  

- Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld? 
 
Alle gemeenteleden die zich via de mail aanmelden voor een dienst ontvangen deze vragenlijst bij ons antwoord van welkom.

Met gemeenteleden die zich telefonisch aanmelden en geen email hebben wordt de vragenlijst via de telefoon doorgenomen.

Ook bij de ingang van het kerkgebouw zal aandacht worden geschonken aan deze vragenlijst. 
 
Tot slot: Het is fijn elkaar weer te kunnen zien en ontmoeten (al moet dat wel op 1,5 meter afstand).

Wel helaas nog zonder gemeentezang, maar we hopen dat dit wellicht ergens in het najaar ook weer verantwoord mogelijk zal zijn. 
 


 
Kinderen weer in de Kerk 


 
Op zondag 9 augustus is er weer zondagsschool (kindernevendienst tijdens de gehele kerkdienst). Dit is voor de kinderen van groep 1 t/m 7 van 09.30 tot 10.30 uur.

De zondagsschool wordt gehouden in de Havenkerk.

Het is wel belangrijk dat je kind wordt aangemeld. Dit kan via de volgende link:  
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMTfYjHv5joBX0iFNyeir1kmdNXB08hYKbX5BdZ8Htwg2y4Q/vie wform?usp=sf_link 
 
De zondagsschool wordt één keer in de twee weken georganiseerd. Vanaf 26 juli kunt u zelf tijdens de zondagsschool ook weer naar een (aangepaste) kerkdienst in de Havenkerk.

Ook hier zal u voor moeten ‘reserveren’(zie bericht hierboven). We willen tijdens deze ‘livediensten’ ook weer proberen crèche te organiseren.