Eeuwigheidszondag

Komende zondag is de laatste zondag van het kerkelijk jaar (eeuwigheidszondag) en gedenken wij in de kerkdienst hen die ons in het afgelopen jaar ontvielen. We doen dat door de namen te noemen van hen die in onze gemeente overleden zijn en daarbij een kaars aan te steken. Daarna is er gelegenheid voor degenen thuis, die via livestream met de Havenkerk verbonden zijn, een kaars aan te steken voor wie is ontvallen door de dood. U heeft ook de gelegenheid om tussen 11.00 en 12.00 uur naar de kerk te komen en daar een lichtje aan te steken in een rustig moment. De Ontmoetingskerk en Havenkerk zijn dan open; de kerk is dan leeg en er is rustige muziek op de achtergrond. Wij hopen dat de kerkdienst tot troost en bemoediging zal zijn.

ds. Carol van Wieren