Aanmelding kinderen en volwassen in één bericht

Andere wijze van aanmelding voor de kinderen van de crèche en de kindernevendienst. Vanaf deze week kunt u in 1 bericht, via de mail of telefoon, zowel de kinderen als u zelf opgeven voor de zondag: via de scriba van de Haven- of de ontmoetingskerk. Wilt u hierbij aangeven wat de leeftijd is van de kinderen, zodat we hier rekening mee kunnen houden met het indelen van de kinderen?!

Kindernevendienst / zondagsschool

Vanaf deze week zal er weer elke week kindernevendienst zijn, in de kerk waar de 'fysieke' dienst wordt gehouden. De kinderen zullen bij de leiding voor in de kerk plaatsnemen, waarna ze na de votum en groet worden 'uitgezonden' door de dominee naar hun 'eigen dienst'.
De komende periode zullen de kinderen daar blijven tot de dienst is afgelopen. Bij speciale diensten zullen de kinderen een plaats bij elkaar in de kerkzaal krijgen, zodat zij eventueel een deel van de dienst zullen bijwonen.

Clubs

Ook dit jaar zullen we voor de verschillende leeftijdscategorien clubs worden opgestart. Bij enkele clubs worden de kinderen persoonlijk uitgenodigd, maar houdt u ook de nieuwsbrieven goed in de gaten!! De leiding van de clubs hebben er in ieder geval weer zin in!