Online kerkdienst zondag 7 mei       “Gebonden verbonden”                            

Komende zondag is er een online-kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk / Havenkerk.  
 De dienst is te volgen via Kerkomroep en YouTube.

Vanaf 9.30 uur staat de dienst zondag 7 juni online.

Ds. Gert van den Bos uit Ede gaat voor. Handelingen 12  is het bijbelgedeelte over Petrus gevangen én bevrijd.

Het thema is: ‘Gebonden verbonden’.

De muziek wordt verzorgd door een tweetal kinderen, een zanggroep (onder orgelbegeleiding), de muziekgroep en organist Cor de Haan.


U kunt – als u de dienst via YouTube wilt beluisteren én bekijken - gebruik maken van deze link: https://tinyurl.com/videodienst

U kunt – als u de dienst wilt beluisteren via Kerkomroep – gebruik maken van deze link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10906


Wanneer u gebruik maakt van een Kerkradio kastje kunt u inschakelen zoals altijd (voor de luisteraars van de Havenkerk: wel even overschakelen op kanaal Ontmoetingskerk)

 

De orde van dienst:

 

Collecten    

1 Wijkgebonden diaconale collecte        

2. Kerkbeheer 

 

Kindermoment van zondag 7 juni…

Het kindermoment in de online dienst wordt komende zondag verzorgd door jeugdouderling Niels Verbaas. In verband met een proefje vraagt hij alle ouders een doosje of zakje Skittles in huis te halen…. 

 

Voorbede

Voor zaken waar u gebed voor vraagt kan vanzelfsprekend nu niet gebruik gemaakt worden van het gebedenboek, maar u kunt gebruik maken van de mailadressen voorbede@havenkerk.nl en voorbede@ontmoetingskerkalblasserdam.nl .

Omdat de diensten momenteel van tevoren worden opgenomen kan het zijn dat de voorbede pas de volgende zondag wordt ‘meegenomen’.

Wij bevelen het u van harte aan!