We gaan naar meer livediensten, afwisselend in beide kerkgebouwen (en mochten er per zondag veel meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, kunnen we ook in beide kerkgebouwen tegelijk livediensten houden). Als de technische faciliteiten beschikbaar zijn worden de livediensten rechtstreeks met beeld en geluid uitgezonden. Tot die tijd worden er ook nog onlinediensten (YouTube) van tevoren opgenomen.

Tot en met zondag 25 oktober ziet het schema er zo uit (onder voorbehoud van wijzigingen):

• zondag 13 september, startdienst in de Havenkerk en onlinedienst.
  • zondag 20 september, dienst in de Havenkerk, live uitgezonden
  • zondag 27 september, dienst in de Ontmoetingskerk en onlinedienst
  • zondag 4 oktober, dienst in de Havenkerk, live uitgezonden
  • zondag 11 oktober, dienst in de Ontmoetingskerk en uitzending (eerder opgenomen) doopdienst
  • zondag 18 oktober, dienst in de Havenkerk, live uitgezonden
  • zondag 25 oktober, dienst in de Ontmoetingskerk, live uitgezonden of onlinedienst.

Tijdens de livediensten zal er ook weer kindernevendienst en crèche zijn.

Opgave van tevoren voor de livediensten blijft nodig!!

Gemeenteleden die zich via de mail aanmelden ontvangen een vragenlijst (triage – gezondheidscheck; zie hieronder) bij de bevestiging. Met gemeenteleden die zich telefonisch aanmelden worden de vragen via de telefoon doorgenomen.

Opgave voor de diensten kan via e-mail reservering-ontmoetingskerk@havenkerk.nl
of telefonisch bij scriba Hennie van Tienhoven of scriba Janny/Wout Wolters.

Opgave graag vóór vrijdag 20.00 uur!!