Wij hebben ons als gemeente aangesloten bij www.Wijdekerk.nl  

 

De stichting Wijdekerk is een platform van en voor LHBTI-mensen (en ouders van) dat zich inzet voor een inclusieve kerk waarin mensen mogen zijn wie ze zijn.

Via een kaart op de website kun je zien bij welke kerken / gemeentes je als LHBTI-er in Nederland gewoon welkom bent!

Een keer praten?

Bij Ariëtte en Maaike Herwig - de Jong, twee van onze gemeenteleden, kun je terecht als je een keer wilt praten over identiteit, gevoelens, misschien je worsteling daarmee, over coming out enzovoort. Met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, dus ervaringsdeskundig zijn. 

Hieronder stellen ze zich voor:

Wij zijn Ariëtte & Maaike Herwig- de Jong. Wij kennen elkaar sinds 2001 en hebben ook vanaf dat jaar een relatie met elkaar. Sinds 2007 wonen wij in Alblasserdam en zijn in 2008 met elkaar getrouwd.

Wij komen sinds 2010 in de Ontmoetingskerk (sinds kort De Brug). In 2012 en in 2015 werd ons gezin uitgebreid met een dochter en een zoon. Wij hebben ons vanaf het begin welkom gevoeld in de Ontmoetingskerk. 

Wij kunnen ons voorstellen dat een coming out niet altijd makkelijk is en dat u/je dan zoekt naar gelijkgestemden om mee te kunnen praten. Mocht dit zo zijn dan willen wij graag een luisterend oor bieden.

Wilt u/ Wil je contact met ons opnemen dan kan dat door onderstaande link aan te klikken. 

Ariëtte en Maaike

klik hier om te mailen