I.v.m de Corona maatregelen gaat deze activiteit tot nader order niet door.

In het drukke gejakker van het alledaagse leven heeft iedereen wel eens behoefte om een pas op de plaats te maken en een moment tot rust te komen. Hiervoor scheppen wij als Havenkerk samen met de Ontmoetingskerk tijd en ruimte.

Vanaf september 2019 staan elke woensdagochtend tussen 10.30-12.30 uur de kerkdeuren van de Havenkerk open. 

Op de laatste woensdagochtend van de maand is er tevens een maaltijd, waarvoor iedere belangstellende is uitgenodigd. Aanschuiven om mee te eten kan voor een kleine bijdrage.

Iedereen is dan welkom om de Havenkerk te bezichtigen, stil te zijn, een kaarsje te branden of gewoon voor een kop thee of koffie. Er is een groot team met enthousiaste gastheren en –vrouwen die het fijn vinden om een praatje met de gasten te maken. Maar soms heb je behoefte aan een ander gesprek. Er kunnen momenten in je leven zijn waarop het levensvooruitzicht anders wordt. Deze situaties roepen vaak vragen op: Hoe kan ik een goede keuze maken? Hoe ga ik om met uitdagingen of teleurstellingen in mijn werk of relatie? Hoe kan ik verder leven met een ziekte of handicap? Mijn leven is de laatste tijd leeg of eenzaam geworden, hoe komt dat eigenlijk en kan ik daarmee omgaan? De predikanten en kerkelijk werker van de Havenkerk en Ontmoetingskerk willen graag naar je luisteren en je steunen in het proces dat je doormaakt.

Om samen te zoeken naar wat je leven zin, betekenis en kracht geeft. Ds. Hans van Walsum of ds. Carol van Wieren zijn tijdens de OPEN Kerk aanwezig, voor wie behoefte heeft aan een (vertrouwelijk) gesprek. Ook de gemeenteleden van de Ontmoetingskerk en Havenkerk kunnen zo gemakkelijk zonder afspraak hen spreken voor allerhande zaken. Zo willen we graag een open en welkome kerk zijn voor onze gemeenteleden, wijkbewoners en de toevallige passant.

Kom ook eens binnenlopen!