Predikant

Sinds 1 april 2016 ben ik verbonden als predikant aan de Havenkerk. Ik ben geboren in Amsterdam en na mijn middelbare school studeerde ik theologie na een korte periode  wiskunde gestudeerd te hebben. Ruim dertig jaar ben ik getrouwd en samen hebben mijn vrouw en ik drie volwassen zoons.

Na als predikant gewerkt te hebben in Nieuw-Buinen (Drente), Loenen aan de Vecht en Utrecht (de Bethelkerk in de wijk Zuilen en later de Nieuwe Kerk in Wittevrouwen) mag ik nu werkzaam zijn in de Havenkerk. Voor mij blijft het werk van predikant mooi, veelzijdig en dankbaar. Bij te mogen dragen aan de verkondiging van het evangelie vind ik een voorrecht. Het evangelie is voor mij het goede nieuws dat God deze wereld niet loslaat en mensen liefheeft, en dat wij Hem mogen leren kennen, vertrouwen en gehoorzamen. Daaraan mogen wij in de kerk bijdragen door de kerkdiensten, het pastorale bezoekwerk, de geloofsgesprekken in groepen en kringen, het persoonlijke Bijbellezen, gebed en het dienstbaar zijn aan elkaar. Daarbij zoek ik graag het goede van de midden-orthodoxie en de  evangelische en charismatische geloofsbeleving. Samen mogen wij bouwen aan een gemeente waar onze liefde voor God en elkaar wordt gevoed.

Je bent hartelijk welkom in de Havenkerk!

Ds. Carol van Wieren.

Ik ben te digitaal bereiken via predikant@havenkerk.nl